Vi skal
selvfølgelig værne om frikadellen og den brune sovs, men det betyder jo
ikke at vi ikke må lade os inspirere af andre madkulturer.
Derfor har jeg samlet et par link's til inspiration for os madglade.
Jeg ville jo egentlig gerne gennemføre en ironman konkurrence, så det ideelle vil vel være at spise søm.
Nu starter jeg i det små med at spise stifter, men kan altså ikke få dem ned kolde.
Derfor opvarmer jeg dem. Du er hvad du spiser, så hvis jeg opvarmer stifterne for meget, risikerer jeg så at blive brandstifter ?
Hvor blev den røde pølse af ? det er
jo næsten ikke til at opdrive et spisested der serverer den gode gamle,
cafe fodkold, ret mere.
Må ind imellem køre omveje på både 5 og 10 km, for at få en rød hotdog.
Jeg har også fundet et par link's omkring økologisk levevis.
Nu
er det jo ikke sådan at vi falder døde om på stedet, hvis ikke vi lever
økologisk, men derfor kan vi jo godt lære af deres levevis.